Έτοιμες για το πρώτο βήμα

Καλή προετοιμασία ενόψει Κυπέλλου

Στη «μάχη» των ημιτελικών της Α1 Βόλεϊ Γυναικών ρίχνεται αύριο, Τετάρτη 5 Απριλίου, ο Παναθηναϊκός Α.Ο., καθώς φιλοξενεί τον Πανναξιακό στο κλειστό του Μετς, στις 18.00.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι, θα στερηθεί ωστόσο τις υπηρεσίες της κεντρικής Αλίκης Κωνσταντινίδου που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του αριστερού της ποδιού, στην προπόνηση του Σαββάτου. Η αθλήτρια του Τριφυλλιού χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ από το γιατρό Θανάση Κονίδη και η επιστροφή της αναμένεται με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των πρασίνων, Δημήτρης Καζάζης, δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Είναι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός για την ομάδα μας, ο τραυματισμός της Αλίκης. Της ευχόμαστε περαστικά και είμαστε φυσικά όλοι μαζί της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Όσον αφορά το παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι, θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση ώστε να κάνουμε το 1-0. Μία νίκη αύριο δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς».

Οι δύο ομάδες στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου μοιράστηκαν τις νίκες, κερδίζοντας αμφότερες στην έδρα τους τον αντίπαλο με 3-1 και στους ημιτελικούς που έρχονται θα κοντραριστούν με τον Παναθηναϊκό να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News