Ετοιμάζει ταξίδι...

Ετοιμάζει ταξίδι...

Να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό περιμένει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, πριν ετοιμαστεί για το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση του “τριφυλλιού”, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή και φέρεται να έχει συμφωνήσει πάνω στο πλάνο, στο οποίο θα κινηθούν οι “πράσινοι” τα επόμενα χρόνια.

[ads2]

Ο μάνατζερ του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή έχει επαφές με τους ιθύνοντες των “πράσινων” για τα διαδικαστικά και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία των δυο πλευρών. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια και θα ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου των “πράσινων”.

Ο Βραζιλιάνος θα έχει επαφές και με τον Αντρέα Στραματσιόνι, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι μετεγγραφικοί στόχοι της ομάδας, ενώ θα ενημερωθεί και για τους τους παίκτες, που δεν υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στις τάξεις του “τριφυλλιού” επικρατεί αισιοδοξία, πως σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News