Ετοιμάζει αλλαγές ο Στραματσόνι

Ετοιμάζει αλλαγές ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσιόνι αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός τεχνικός του «τριφυλλιού» σκέφτεται το ενδεχόμενο ξεκούρασης του Κριστιάν Λεντέσμα στο συγκεκριμένο ματς, κάτι που σημαίνει πως ίσως θα υπάρξει αλλαγή και στη διάταξη των «πράσινων».

[ads2]

O Στραματσιόνι θα επιστρέψει στο 4-2-3-1, το οποίο χρησιμοποιεί στους αγώνες του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Στιλ στην εστία και τους Μολέδο και Ιβανόφ στο κέντρο της άμυνας. Οι Κουλιμπαλί και Χουλτ αναμένεται να είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Ζέκα και Κουτρουμπής να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών χαφ. Οι Βιγιαφάνες, Ιμπάρμπο και Γουακάσο αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News