Η εταιρία που θα αναλάβει τη συντήρητηση του χλοοτάπητα

Η εταιρία που θα αναλάβει τη συντήρητηση του χλοοτάπητα

Με την Valargo Ελλάς θα συνεργάζεται πλέον ο Παναθηναϊκός για την συντήρηση του χλοοτάπητα τόσο στην Λεωφόρο, όσο και στο Κορωπί.

Η ανακοίνωση της VALAGRO ΕΛΛΑΣ:

«Η VALAGRO ΕΛΛΑΣ, υπέγραψε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την προμήθεια λιπασμάτων στα γήπεδα Απ. Νικολαΐδης και Γ. Καλαφάτης. Η επιλογή αυτή της εταιρίας μας για τη λίπανση των γηπέδων του Παναθηναϊκού, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους.

[ads2]

Τα γήπεδα υφίστανται μεγάλη καταπόνηση και το γκαζόν ως ζωντανός οργανισμός χρειάζεται συγκεκριμένους τύπους προϊόντων ώστε να τραφεί σωστά αλλά παράλληλα να ανταπεξέλθει σε συνθήκες τροφοπενιών, παθογόνων, στρες.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό των γηπέδων είναι η αναζωογόνηση του εδάφους και η ενεργοποίηση της μικροβιακής χλωρίδας καθώς επίσης και η απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων που πιθανώς είναι δεσμευμένα στα κολλοειδή του εδάφους.

Επίσης σημαντικό στοιχείο είναι η χρησιμοποίηση προϊόντων χαμηλής αγωγιμότητας ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης και αντοχής του γκαζόν. Για ακόμα μια φορά η VALAGRO με αυτή τη συμφωνία πρωτοπορεί στον τομέα των λιπασμάτων.

Ευχόμαστε στον Παναθηναϊκό καλή επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News