Έστειλε μηνύματα

Έστειλε μηνύματα

Τίποτα περισσότερο σε σχέση με το καθήκον του δεν έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη, όπως τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο κόουτς του τριφυλλιού σχολίασε τις εμφανίσεις των Χαραλαμπόπουλου-Φελντέιν, ενώ αναφέρθηκε στο «σκηνικό» με τους ξενύχτηδες στη Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας πως μέσω αυτού εστάλησαν δύο μηνύματα προς όλους στην ομάδα, με ποιο σημαντικό το ότι «ο Παναθηναϊκός με οποιοδήποτε κόστος πρέπει να επιστρέψει στο DNA του».

[ads2]

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πεδουλάκη

Για το παιχνίδι: «Προσπαθήσαμε μέσα από την άμυνα και την ενέργεια να αλλάξουμε τον ρυθμό. Κάποιες στιγμές τα καταφέραμε και κάποιες όχι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που στην Euroleague έχει το χειρότερο ποσοστό αποτελεσματικότητας. Έχουμε ταλέντο. Προσπαθούν τα παιδιά. Το παιχνίδι πήγε με τα ίδια διαγράμματα. Κρατάγαμε τη διαφορά, φεύγαμε και την ξαναπαίρναμε. Ο Φελντέιν έπαιξε πολύ για να βάλει πράγματα στο παιχνίδι του να μην είναι προβλέψιμος, αλλά η εμφάνισή του φάνηκε από την άμυνα και τις ασίστ».

Για τον Διαμαντίδη: «Είναι ιατρικό θέμα, θα μας ενημερώσουν οι γιατροί μας όταν εξεταστεί».

Για τους τελικούς και αν έχουν ομοιότητες με αυτούς του 2013 όταν ήταν ξανά στον πάγκο: «Την τότε ομάδα την είχαμε χτίσει, ξέραμε τι θα είναι. Δουλεύουν 9-10 μήνες συγκεκριμένα πράγματα, αλλά έχουμε πολλούς επιθετικογενείς. Ο Ραντούλιτσα έχει την ικανότητα έτσι κι αλλιώς. Θα έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί και στην άμυνα για να μπορούμε να χτυπήσουμε στην επίθεση. Όταν δεν έχεις διδάξει κάτι δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι και να φωνάζεις. Όταν το έχεις διδάξει μπορείς. Αν φωνάξεις χωρίς να το έχεις κάνει αυτό μπορεί να αντιδράσει. Είναι άλλη ομάδα από την τότε».

Για τον Χαραλαμπόπουλο: «Είναι ένα παιδί που έχει πολύ ευφυΐα μπασκετική. Ξέρει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του. Ο λόγος που παίζει είναι γιατί μπορεί να ηρεμήσει την ομάδα και να φτιάξει την ομάδα. Μπορεί να το κάνει ο Διαμαντίδης, ο Καλάθης και γενικά λίγοι σε αυτήν την ομάδα. Ξέρει ο Χαραλαμπόπουλος τι πρέπει να κάνει. Δεν έχει να κάνει με το ότι χτύπησε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ή έφυγε ο προηγούμενος. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά να μπορέσει να εξελιχθεί. Έχουμε αρκετούς που μπορούν να παίξουν up and down κι έχουμε λίγους που μπορούν να διαβάσουν το παιχνίδι. Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να τα κάνει».

Για τα μηνύματα που έστειλε η ομάδα μετά και τα όσα έγιναν από το ξενύχτι της τριάδας: «Στέλνουμε διπλό μήνυμα μετά από το περιστατικό. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς νέους παίκτες και θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που συνέβη είναι εξαίρεση. Ήταν διπλό το μήνυμά μας. Έχει να κάνει και με το ότι ο Παναθηναϊκός με οποιοδήποτε κόστος πρέπει να επιστρέψει στο DNA του».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News