Έστειλε... μήνυμα ο Τζόρτζεβιτς!

Έστειλε... μήνυμα ο Τζόρτζεβιτς!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε ικανοποιημένος για την πρόκριση στα πλέι οφ, ωστόσο τόνισε πως ο Παναθηναϊκός στοχεύει ακόμη πιο ψηλά…

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι. Είχαμε σκληρές προπονήσεις την εβδομάδα που πέρασε, γιατί το χρειαζόμασταν για να είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο. Δουλεύουμε ακόμα με τους νέους παίκτες για την ενσωμάτωσή τους.

[ads2]

Ηταν σοβαρή η ομάδα αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο και αυτό συνδυάστηκε με καλό αποτέλεσμα στο τέλος. Η πρόκριση είναι το πρώτο βήμα για το οποίο δουλέψαμε. Είχαμε επιθυμία, ενθουσιασμό και μεγάλη θέληση για να περάσουμε στα πλέι οφ.

Ερχεται το ματς με την Εφές, ίσως αλλάξει κάτι, αλλά δεν είναι στο μυαλό μας. Αυτό το δεύτερο κομμάτι του Top-16 ήταν καλό για μας. Είμαστε πλέον σε καλή θέση. Είμαστε ομάδα που προπονείται καλά μαζί, χαίρεται το μπάσκετ και αυτό μας δίνει ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το πώς η ομάδα ανέτρεψε το 1-3 στο ξεκίνημα και έφτασε στην πρόκριση: «Εχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μου και όσους δουλεύουν σε αυτήν. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο. Δύο μήνες νωρίτερα είχα μιλήσει ξεκάθαρα στους παίκτες μου. Τους είπα τότε ότι στόχος μας είναι να πάμε στο Final-4. Ισως κάποιοι με θεώρησαν τρελό, αλλά είδα κάτι στους παίκτες, είδα αυτή την πίστη στους παίκτες μου. Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, εξαιρετικές προσωπικότητες, έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είναι βάση της επιτυχίας. Δεν έχουμε κάνει κάτι ακόμα. Είμαστε στους οκτώ».

Για την σύγκριση που γίνεται στους δύο ομίλους του Top-16 και αν ο Παναθηναϊκός ήταν σε ευκολότερο ή δυσκολότερο όμιλο σε σχέση με τον Ολυμπιακό: « Δεν είναι εύκολο να συγκρίνεις τα δύο γκρουπ. Στον άλλο όμιλο υπάρχει Ρεάλ, Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Λαμποράλ ενώ στο δικό μας υπάρχει η Φενέρ, αλλά είναι και η Κούμπαν που παίζει σε όλη τη διοργάνωση καλά και κατά τη γνώμη μου θα πάει ακόμα πιο μακριά. Για πολλούς είναι έκπληξη η πορεία του Ερυθρού Αστέρα, όμως όχι για μένα. Είμαι ομοσπονδιακός τεχνικός στη Σερβία και γνωρίζω πόσο ταλαντούχοι είναι οι παίκτες. Οσο για το επίπεδο δυσκολίας, θα δούμε στον επόμενο γύρο ποιος θα προχωρήσει. Είναι απλά απόψεις. Και οι δύο όμιλοι έχουν καλές ομάδες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News