Εσταξε μέλι για Ελλάδα και οπαδούς ο Μπεργκ

Εσταξε μέλι για Ελλάδα και οπαδούς ο Μπεργκ

Μέλι έσταξε για την Ελλάδα και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Μάρκους Μπεργκ…

Ο Σουδός επιθετικός αγωνίζεται πλέον στην Ρώσικη Κράσνονταρ αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει το πέρασμα του από την Ελλάδα με την φανέλα του τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα είπε

«Η οικογένεια μου ένιωθε πολύ άνετα στην Ελλάδα και μένα μου άρεσε να αγωνίζομαι και να ζω εκεί. Πρόσφερα πολλά στον αγωνιστικό χώρο και ήμουν πολύ σημαντικός για την ομάδα. Οι οπαδοί με αντιμετώπισαν με μεγάλη θέρμη. Μπορώ να πω ότι στην Ελλάδα ήταν η καλύτερη ή μια από τις καλύτερες περιόδους τις καριέρας μου» δήλωσε ο Μπεργκ και στη συνέχεια εξήγησε γιατί αποδέχθηκε την πρόταση της Κράσνονταρ.

«Ο βασικός λόγος ήταν η ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και να εξελιχθώ. Η Κράσνονταρ δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της ρωσικής Λίγκας, αλλά παράλληλα μετέχει και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα η ομάδα δίνει αγώνες για το Champions League κάτι που είναι επίσης πολύ σημαντικό για μένα. Επιπρόσθετα θα ήθελα να αγωνίζομαι στην εθνική Σουηδίας και το να παίζω στην Κράσνονταρ που είναι μια ομάδα με πολύ σοβαρές φιλοδοξίες και θέτει υψηλούς στόχους με βοηθάει σε αυτό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News