Εσπανιόλ για Διούδη - Πρέπει να «χρυσοπληρώσει»

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Η κριτική των πρασίνων

Η Εσπανιόλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τσεκάρει επιμελώς τις επιδόσεις του Σωκράτη Διούδη.

Η Εσπανιόλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τσεκάρει επιμελώς τις επιδόσεις του Σωκράτη Διούδη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Realnews, o ισπανικός σύλλογος ίσως χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού για τον διεθνή τερματοφύλακα.

Το δημοσίευμα αναφέρει οτι η Εσπανιόλ τον έχει παρακολουθήσει φέτος και διά ζώσης σε αγώνες του Παναθηναϊκού τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Φυσικά η περίπτωσή του δεν είναι τόσο απλή όσο πέρυσι τον Ιανουάριο που ο Μακεδόνας τερματοφύλακας δεν είχε βάλει ακόμη την υπογραφή του στο πολυετές συμβόλαιο που του πρόσφερε η ομάδα του.

Και προφανώς ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να απεμπολήσει εύκολα ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά του στοιχεία και εκ των αρχηγών του.

Ωστόσο επειδή κάθε ποδοσφαιριστής έχει τη δική του τιμή εφόσον το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση η διοίκηση θα σταθμίσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει αν αυτά συμφέρουν τόσο το κλαμπ όσο και τον ίδιο τον Διούδη.

Για να μιλήσουμε με πραγματικές πιθανότητες θεωρείται απίθανο μεσούσης της περιόδου ο Παναθηναϊκός να παραχωρήσει δικαιώματα βασικού ποδοσφαιριστή του εκτός αν η πρόταση που θα δεχθεί είναι άκρως δελεαστική και υπό την προϋπόθεση ότι θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News