Εσωτερικές "μεταγραφές" από Κάτας

Κάτας: Τα... παράπονα στο ημίχρονο

Ο Οντέτ Κάτας σκοπεύει να δώσει περισσότερο χρόνο στον Σέλβιν Μακ ως βασικό πόιντ γκαρντ του πρωταθλητή ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα αναβαπτιστεί κι ο Λευτέρης Μποχωρίδης για κάλυψη του Αμερικανού με τον Ισραηλινό να επιθυμεί να στείλει τον Χάουαρντ Σαντ Ρος στη θέση τρία.

Πέρσι στη Μόσχα ο Χάουαρντ πέρασε με καλό βαθμό τις εξετάσεις της ξαφνικής (μεσούσης της περιόδου) ανόδου του από το επίπεδο του BCL και την ΑΕΚ στην Euroleague κι ειδικότερα σε ομάδα με τις απαιτήσεις της ΤΣΣΚΑ στην οποία δεν υπάρχουν περιθώρια για χρόνο προσαρμογής.

Ο κορυφαίος ίσως αμυντικός της Basket League πριν αναχωρήσει για Ρωσία ποιος ξέρει τι θα πετύχαινε αν δεν προέκυπτε η διακοπή αγώνων λόγω covid.

Mετά προέκυψε η απόφαση της ομάδας του ρωσικού στρατού να κατεβάσει αισθητά το budget (25%-30%), σε συνδυασμό με τα χρήματα που ξόδεψε για Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια, έβγαλαν το συμβόλαιό του Κουβανού από τον προϋπολογισμό. Ο Παναθηναϊκός…χώθηκε, εξασφάλισε την υπογραφή του , έλα όμως που με την επιμονή του να τον μετατρέψει σε πλέι-μέικερ τον εκθέτει.

Μιλάμε για την κορυφαία σου θερινή μεταγραφή που έχει καταντήσει ανέκδοτο λόγω της αδυναμίας του στο σουτ ενώ ο αθλητής θα μπορούσε να ήταν χρησιμότατος σε αμυντικούς ρόλους δίχως να χρειάζεται να εκτίθεται σε τομείς που δεν τους έχει όπως τον έλεγχο μπάλας και την εκτέλεση.

Ο ίδιος μάλλον με…ανακούφιση ακούει και διαβάζει για την πρόθεση του καινούργιου κόουτς να τον σμίξει με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στους φόργουορντ.

Δημήτρης Στρατή

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News