Αισιόδοξος ο Τζέιμς

Αισιόδοξος ο Τζέιμς

Ικανοποιημένος για τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μάικ Τζέιμς, που τόνισε πως οι πράσινοι χρειάζονται χρόνο για να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της πρεμιέρας. Ήταν ένα καλό ματς, δεν είναι κακή ομάδα ο ΠΑΟΚ και ήταν μια καλή νίκη. Επηρεαστήκαμε κάπως και από την έλλειψη του κόσμου και μπήκαμε αργά στο ματς, αλλά προσαρμοστήκαμε γρήγορα και πήγαμε καλά», τόνισε αρχικά ο Αμερικάνος γκαρντ και πρόσθεσε:

[ads2]

«Είμαστε καινούρια ομάδα, συνεπώς κάποιες φορές θα μας παίρνει λίγο περισσότερο ώστε να βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο και ίσως να δυσκολευόμαστε σε κάποια παιχνίδια. Αλλά από τη στιγμή που καταφέρνουμε να κερδίσουμε δεν είναι πρόβλημα. Η χημεία δεν μπορεί να φτιάξει μέσα σε έναν αγώνα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πολύ καλές μονάδες, αν και αυτό δεν αρκεί πάντα για να κερδίσεις ένα ματς.

Δουλεύουμε για να δέσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Ισχύει ότι έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά μπορεί να συμβεί αυτό σε κάποια παιχνίδια και όλες οι ομάδες μπορεί να έχουν τέτοια, ειδικά μια που τρέχει πολύ, όπως κι εμείς. Απλά θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε κάποιες φορές την ταχύτητά μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News