Αισιόδοξος ο Λουντ

Αισιόδοξος ο Λουντ

Αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν εμφανίζεται ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη για το δυνατό φιλικό ματς με τη Φενέρμπαχτσε, την νέα τακτική που επέλεξε ο προπονητής του, τα κρίσιμα ευρωπαϊκά ματς, αλλά και την προσωπική του βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμπιν Λουντ στο novasports.gr:

[ads2]

Για τη νέα τακτική του Στραματσόνι:

” Δοκιμάσαμε ένα νέο σύστημα, όμως αρχίσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι και στα πρώτα δέκα λεπτά ήταν σαν να παρακολουθούσαμε τι συνέβαινε. Μπήκαμε στο παιχνίδι σταδιακά, αρχίσαμε να παίζουμε καλά και ήταν ένα καλό τεστ για εμάς” .

Για τα λάθη που έγιναν στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε και τα καλά στοιχεία παρουσίασε η ομάδα του:

” Πρέπει να αρχίζουμε καλύτερα τα παιχνίδια και νομίζω ότι υπάρχουν κάποια λάθη αναφορικά με τον τρόπο που αμυνόμαστε σε κάποια γκολ. Στα θετικά είναι ότι κάποιες στιγμές πιέσαμε ψηλά και καλά τον αντίπαλο και καταφέραμε να πάρουμε τη μπάλα στο μισό γήπεδο του αντιπάλου. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και νομίζω ότι πρέπει να αξιοποιούμε αυτές τις ευκαιρίες”.

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια:

” Δουλεύουμε σκληρά και προχωράμε μπροστά. Νομίζω πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Ασφαλώς υπάρχουν κάποια πράγματα, πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε, όμως είμαστε σε καλό δρόμο ” .

Για την αγωνιστική του βελτίωση:

” Αισθάνομαι πιο άνετα πλέον. Δουλεύω σκληρά, πιστεύω στον εαυτό μου και έχω προσαρμοστεί καλύτερα στην ομάδα. Γνωρίζω καλύτερα τους συμπαίκτες μου και είμαι χαρούμενος με τη βελτίωση μου”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News