Εσιέν ήταν και... πάει

Εσιέν ήταν και... πάει

Πολύ κοντά στο να λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό είναι ο Μάικλ Εσιέν, που δείχνει να τα βρίσκει με τους «πράσινους».

Σύμφωνα με την «Πράσινη» ο Γκανέζος είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία μετά από μεγάλες διαβουλεύσεις.

[ads2]

Επιπλέον, όσον αφορά την αποδέσμευση του Βέμερ, ο παίκτης ζήτησε από τον μάνατζερ του παράταση λίγων ημερών για να προχωρήσει ο ατζέντης του κάποια πράγματα.

Στον Παναθηναϊκό πάντως, επιμένουν για την αποδέσμευση του Ατζαγκούν, αφού ο παίκτης πιάνει θέση ξένου. Οι «πράσινοι» θέλουν να τελειώνουν με αυτό το θέμα, αφού επείγει και το θέμα του Γουακάσο που επίσης πιάνει θέση ξένου.

Με την περίπτωση του Ατζαγκούν δεν υπάρχει εξέλιξη, αλλά στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν με αυτή την ιστορία, ακόμα και αν πρέπει να πληρώσει κάποια χρήματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News