«Διπλό» στο Βελιγράδι ΠΑΟ ΟΛΕ! – Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

«Διπλό» στο Βελιγράδι ΠΑΟ ΟΛΕ! – Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Για το «διπλό» στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός…

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βελιγράδι όπου αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα (4/11, 19:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. Στόχος του «Τριφυλλιού» στη Σερβία δεν είναι άλλος από την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη.

Δυσάρεστα τα νέα για τον κόουτς Δημήτρη Πρίφτη, καθώς βλέπει το «απουσιολόγιο» της ομάδας να γεμίζει. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς χάνει το ματς στη Σερβία, έχοντας θλάση στον αριστερό προσαγωγό. Από εκεί και πέρα, ο αρχηγός Παπαπέτρου -με τραυματισμό στο ισχίο- και ο Οκάρο Ουάιτ -με ενοχλήσεις στη γάμπα- δε βρίσκονται στο 100% και μένει να φανεί αν και κατά πόσο θα χρησιμοποιηθούν.

Ο ανεπιθύμητος Λουίτζι Λαμόνικα θα σφυρίξει στο Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός. Αναλυτικά το διαιτητικό τρίο του αγώνα: Λουίτζι Λαμόνικα, Λεάντρο Λεζκάνο και Τζόρντι Αλιάγκα.

Οι δηλώσεις του «Νέντο» για Πρίφτη και Ερυθρό Αστέρα

«Και οι δύο ομάδες έχουμε ρεκόρ 2-5. Έχουμε παίξει τέσσερα εκτός έδρας ματς και θέλαμε τρεις νίκες στο ξεκίνημα, δηλαδή να προστατεύσουμε την έδρα μας. Όμως, ηττηθήκαμε από τη Βιλερμπάν ύστερα από μια μεγάλη νίκη επί της Εφές. Ήρθε μια ήττα εκτός προγράμματος απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα. Πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια και να συνεχίσουμε.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας έχει τέσσερις σερί ήττες και δεδομένα το κίνητρό του είναι υψηλό. Και οι δύο ομάδες θα πρέπει να παίξουν άμυνα υψηλού επιπέδου και περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Βλέπω πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει προβλήματα στην επίθεση, όπως και εμείς. Όμως, θα έλεγα πως εμείς έχουμε καλύτερο ρυθμό τελευταία, καθώς γνωριζόμαστε μεταξύ μας και μαθαίνουμε τη φιλοσοφία του προπονητή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News