ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Crvena Zvezda - Panathinaikos

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό «Γολγοθά» της Euroleague. Αποψινό ματς με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (4/11, 19:00).

Crvena Zvezda – Panathinaikos Live Streaming

Το «τριφύλλι» μετά την εντυπωσιακή επικράτηση με την Εφες προσγειώθηκε απότομα την περασμένη Παρασκευή. Ηττήθηκε από τη Βιλερμπάν (70-84) στο ΟΑΚΑ. Έτσι, οι «πράσινοι» έπεσαν στη 16η θέση της βαθμολογία. Με μόλις 2 νίκες σε 7 αγωνιστικές στοχεύουν στην πρώτη τους εκτός έδρας νίκη για να πάρουν ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη διοργάνωση.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη φέτος έχουν παίξει 4 ματς μακριά από την Αθήνα και μετράνε ισάριθμες ήττες (με Μονακό, Μπασκόνια, Ρεάλ και Μακάμπι). Το ζητούμενο πλέον είναι στην επιστροφή τους από το Βελιγράδι να έχουν πρώτο ροζ φύλλο στις αποσκευές τους.

Για να «χαμογελάσει» ο Παναθηναϊκός σε μια σκληρή έδρα οφείλει να κάνει ένα ισορροπημένο ματς σε άμυνα και επίθεση. Απαραίτητο είναι να δει παίκτες «κλειδιά» να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Στην άμυνα πολλά εξαρτώνται από τους Παπαγιάννη, Εβανς, Οκάρο, Πέρι, Ρος ενώ στην επίθεση το βάρος πέφτει συνήθως στους Μέικον, Παπαπέτρου, Νέντοβιτς.

«Χάσαμε από τη Βιλερμπάν διότι δεν παίξαμε με ταχύτητα και δεν ευστοχήσαμε σε αρκετά ελεύθερα σουτ. Αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα στην επίθεση και είχαμε χαμηλό ποσοστό στα τρίποντο. Μας περιμένει νέο δύσκολο παιχνίδι στο Βελιγράδι. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και γενικά να κάνουμε υπομονή και να μην χάνουμε την πίστη μας», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης. Panathinaikos Live Streaming

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Ερυθρός Αστέρας με 2 νίκες και 5 ήττες βρίσκεται στην ίδια θέση της βαθμολογίας με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί, αφού μετράνε 4 διαδοχικές ήττες στην Euroleague και στα συγκεκριμένα παιχνίδια έβγαλαν ένα δύσκολο πρόγραμμα με ΤΣΣΚΑ, Μονακό και Μιλάνο εκτός έδρας.

Το story της συγκεκριμένης αναμέτρησης μας προϊδεάζει ότι θα παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο ντέρμπι. Τελευταία φορά που νίκησε ο Παναθηναϊκός μέσα στο Βελιγράδι ήταν τη σεζόν 2017/18 με 63-69 κι έκτοτε μετράει 2 σερί ήττες στις λεπτομέρειες (74-71, 78-73).

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/4_11_2021_19_00_crvena_zvezda_panathinaikos/486-1-0-23986

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News