Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός Live Streaming

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός Live Streaming

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα σήμερα (1/10, 22.00, Cosmote Sport 2HD) σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός Live Streaming | Η κλήρωση των ομίλων του Champions League έφερε στο ίδιο γκρουπ δύο αδερφικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα.

Έτσι, απόψε (1/10, 22.00, Cosmote Sport 2HD) στο Βελιγράδι οι δύο «ερυθρόλευκοι» διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το παιχνίδι είναι αρκετά κρίσιμο για τη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός έχοντας στο «σακούλι» του την ισοπαλία απέναντι στην Τότεναμ με νίκη στο «Μαρακανά» μπορεί να ελπίζει για τον άθλο της 2ης θέσης, ενώ θα έχει αποκτήσει ένα σαφές προβάδισμα για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League.

Ο Ερυθρός Αστέρας υπέστη ήττα 3-0 εντός προγράμματος κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στην «Allianz Arena» και τώρα θέλει να πανηγυρίσει τους πρώτους της βαθμούς στο Champions League απέναντι στην ελληνική ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται ότι θα παρατάξει την ομάδα του με τον ίδιο τρόπο που έκανε στο παιχνίδι με την Τότεναμ.

Σε σύστημα 4-2-3-1, ο Σα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα.

Ο Μπουχαλάκης με τον Γκιγιέρμε θα βρίσκονται στον άξονα και ο Βαλμπουενά θα είναι τοποθετημένος μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο.

Οι Ποντένσε και Μασούρας θα κινούνται στα «φτερά» και ο Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης,

Με το ίδιο σύστημα σκοπεύει να παρατάξει τον Ερυθρό Αστέρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Στην ενδεκάδα πρόκειται να βρίσκονται οι Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Μιλούνοβιτς, Ντέγκενεκ, Γκάγιτς, Γιόβανσιτς, Κάνιας, Βουκάνοβιτς, Γκαρσία, Μάριν και Πόφκοφ.

Ο διαιτητής του αγώνα, Μπενουά Μπαστιάν, έχει φέρει καλή τύχη στον Ολυμπιακό, αφού είχε σφυρίξει τη μεγάλη νίκη των «ερυθρολεύκων» απέναντι στη Μίλαν τον Δεκέμβριο του 2018.

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://assia.tv/live2/super-sport/?lang=cz

http://www.sports-stream.net/ch/ch9.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://totalsport.me/time24.html

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News