ΕΡΤ - ΕΣΑΚΕ: Ασέβεια προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού - «Χάνονται» και λεφτά!

ΕΡΤ - ΕΣΑΚΕ: Ασέβεια προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού - «Χάνονται» και λεφτά!

Για πολλοστή φορά ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βρεθεί σε δίλημμα τι να επιλέξει να παρακολουθήσει, καθώς το Τριφύλλι την ίδια ώρα δίνει δύο μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του ποδοσφαιρικού ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα στους «πράσινους» του Παναθηναϊκού και τους «κόκκινους» του Ολυμπιακού και της σπουδαίας αναμέτρησης της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον «Εξάστερο» και τον Άρη συμπίπτουν χρονικά.

Το μπάσκετ θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα από ότι το ποδόσφαιρο (20:00) και είναι πολύ πιθανό στο ημίχρονο ο μέσος Παναθηναϊκός τηλεθεατής να αλλάξει κανάλι για την έναρξη του ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης».

ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ δεν σκέφτηκαν, αρχικά, τον οπαδό του Παναθηναϊκού που θα χάσει μία μάχη, ενώ φυσικά, δεν λογάριασαν και τα χαμένα έσοδα που θα προκύψουν στο τέλος μιας σπουδαίας αγωνιστικής ημέρας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News