«Ερωτευμένος με την ΑΕΚ, είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

«Ερωτευμένος με την ΑΕΚ, είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ο Τόμας Πέκχαρτ σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην ΑΕΚ, η οποία έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, την Ελλάδα, αλλά και την πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αποχώρηση του από την Λέγκια: “Το συμβόλαιό μου με την Λέγκια λήγει στα τέλη Ιουνίου. Ο σύλλογος ήθελε να παραμείνω στην ομάδα, αλλά δεν βρήκαμε λύση για τους όρους μίας νέας συμφωνίας. Έχω ήδη μερικές καλές προτάσεις για το μέλλον μου, αλλά προς το παρόν απολαμβάνω τις διακοπές μου και όταν πλησιάζει η λήξη του συμβολαίου θα πάρω την καλύτερη απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου”.

Για την πρόταση του Παναθηναϊκού το 2018: “Εκείνη τη χρονιά ήμουν πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Υπήρχε το ενδιαφέρον και απλά περίμενα την έλευση του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας (σ.σ Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ). Εν τέλει πήρε περισσότερο χρόνο απ’ όσο περίμενα και δέχθηκα πρόταση από τον Μανόλο Χιμένεθ για να πάω στη Λας Πάλμας. Οπότε προτίμησα να πάω εκεί”.

Για την ΑΕΚ και την Ελλάδα:“Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα, η οικογένειά μου και εγώ την ερωτευτήκαμε. Το ίδιο και την ΑΕΚ. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή. Θα ήθελα να επιστρέψω στη χώρα και την ΑΕΚ, η οποία έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Ελλάδα, έχω σπίτι στην Αθήνα και σκοπεύω να ζήσω εκεί μετά το ποδόσφαιρο”.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει γίνει πιο ανταγωνιστικό τα τελευταία χρόνια, μου αρέσει αυτό συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Τότε ήταν ανταγωνιστικές μόνο οι πρώτες τέσσερις ομάδες και οι υπόλοιπες δεν είχαν τόσες ευκαιρίες να πετύχουν”.

Για το Μανόλο Χιμένεθ και τον Γκουστάβο Πογέτ: “Κατά την περίοδό μου στην ΑΕΚ είχα καλούς προπονητές. Για τον Γκουστάβο Πογιέτ, αλλά και τον Μανόλο Χιμένεθ έχω θετική άποψη”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News