"Έρωτας" για Στραματσόνι ο Πατσίνι!

"Έρωτας" για Στραματσόνι ο Πατσίνι!

Τα ιταλικά ΜΜΕ διατηρούν στον αφρό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και του Αντρέα Στραματσόνι για τον Τζαμπάολο Πατσίνι, αναφέροντας πως ο άλλοτε διεθνής Ιταλός επιθετικός δεν πρόκειται να παραμείνει στην Ελλάς Βερόνα.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του tuttomercatoweb, «.. ο Πατσίνι θα αποχωρήσει απ’ τη Βερόνα, καθώς η διοίκηση της ομάδας δεν είναι ικανοποιημένη μαζί του, αφού δεν κατάφερε να φέρεις εις πέρας με επιτυχία τον ρόλο του “αντι-Τόνι”.

[ads2]

Επίσης, ο 32χρονος φορ έχει υψηλό κασέ και η Βερόνα δεν μπορεί να το καλύψει, με δεδομένο τον υποβιβασμό της στη Serie B. Υπάρχουν λίγες ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον πρώην άσο της Μίλαν. Μία από αυτές είναι από την Ελλάδα, όπου ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ενδιαφερθεί ώστε να τον πάρει στον Παναθηναϊκό. Ακόμη όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο προς τη διοίκηση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News