Ερνάντεζ: «Η νίκη είναι για τη Θύρα 13 - Ο Παναθηναϊκός δεν τα παρατάει ποτέ»

Ερνάντεζ: «Δεν περίμενα να δω 200-300 οπαδούς, τι να περιμένω στο ΟΑΚΑ;»

Κατάθεση ψυχής και συναισθημάτων έκανε ο Φερνάντο Ερνάντεζ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, αναφορικά με όσα έγιναν στο κλειστό του Αγίου Θωμά το Σάββατο (26/11) στο νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κουβανός διαγώνιος του Παναθηναϊκού:

«Μπορώ μόνο να εξηγήσω αυτό που νιώθω στη γλώσσα μου για να γίνει απόλυτα κατανοητό. Το Σάββατο ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της ζωής μου. Γεμάτο με ιδανικούς ανθρώπους, έχοντας ένα στόχο και ένα σκοπό, τον θρίαμβο. Ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο ισχυρότερων συλλόγων στην Ελλάδα και σε κάποια αθλήματα των ισχυρότερων συλλόγων στην Ευρώπη.

Κάτι που ξεπερνά τον αθλητισμό είναι η αγάπη, το πάθος και ο πόνος που αποδεικνύουν ότι είμαστε άνθρωποι. Μπορώ να πω μόνο “ευχαριστώ” στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, στον σύλλογό μου τον Παναθηναϊκό, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και σε όσους με βοήθησαν να εξελιχθώ ως αθλητής σε αυτόν τον αγώνα και να είμαι μέρος αυτού του ντέρμπι.

Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα γιατί ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να δείξουμε πιο δυνατό και πιο τεχνικό βόλεϊ. Προσωπικά, πρέπει να βελτιωθώ πολύ περισσότερο και να μάθω από τα λάθη μου, κάνοντας σκληρή προπόνηση καθημερινά. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος γιατί δεν τα παρατάει ποτέ.

Αν κάποιος θέλει να μας κερδίσει, πρέπει να παίξει μέχρι τον τελευταίο πόντο του τελευταίου σετ, πολύ συγκεντρωμένος όπως όταν ο Τίγρης επιτίθεται στο θήραμά της. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να παίζεις με την καρδιά σου, κι αυτό το κάναμε το Σάββατο.

Η νίκη είναι για εσάς τους οπαδούς της Θύρας 13 του Παναθηναϊκού. Συνεχίζουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News