Ερνάντεζ: Δηλώσεις με... σπόντες από τον Κουβανό

Ερνάντεζ: Δηλώσεις με... σπόντες από τον Κουβανό

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ με ανάρτηση του στα social media μετά την 5η συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια του «τριφυλλιού» σε Ελλάδα και Ευρώπη και αφιέρωσε την επικράτηση τους φίλους των «πράσινων».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«1-2-3-4-5 περήφανος για την ομάδα μου μετά από μακρινό ταξίδι με μεγάλη νίκη στο Challenge Cup δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση για παιχνίδι ξανά κόντρα στον ΠΑΟΚ και παλεύουν μέχρι τέλους για να πάρουν την πρώτη νίκη απέναντί μας, αλλά η ομάδα μας άλλη μια φορά αποδεικνύει χαρακτήρα και με τη βοήθεια των Άγγελου Μάρκου, Βασίλη Κωστόπουλου και Αχιλλέα Μπάση σε μια σημαντική στιγμή του αγώνα. Αυτή η νίκη είναι για τους οπαδούς που πίστεψαν σε εμάς ακόμα και όταν χάσαμε από τον Μίλωνα και τον Πήγασο, και όχι για τους ψεύτικους οπαδούς που υποστηρίζουν την ομάδα μόνο όταν κάνει θριάμβους. Είμαστε Παναθηναϊκοί, η ομάδα μας παίζει πάντα για να κερδίσει και ας χάσουμε»

Δείτε παρακάτω:

 

Μιλενκόσκι: «Μάλλον είμαι… κακός προπονητής επειδή έχασα πέμπτη σερί φορά από τον Παναθηναϊκό»

Σε τρομερές δηλώσεις προχώρησε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό για την ενδέκατη αγωνιστική της Volley League.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε μεταξύ άλλων ότι μάλλον είναι κακός προπονητής, αφού δεν κατάφερε να νικήσει τους Πράσινους για πέμπτο σερί παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίρνω την ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα, οι παίκτες έκαναν ότι τους ζήτησα.

Είχαμε και καλές και κακές στιγμές, φαίνεται πως… είμαι κακός προπονητής γιατί δεν προετοίμασα την ομάδα πνευματικά και χάσαμε για πέμπτη σερί φορά από τον Παναθηναϊκό, τον οποία κέρδισα τέσσερις φορές σερί την περσινή σεζόν με τον Φοίνικα, παίρνοντας και έναν τίτλο.

Μάλλον είμαι… κακός προπονητής», ανέφερε.
Όσο για το αν θα υπάρξουν αλλαγές, είπε: «Δεν ξέρω, θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες».

Και στο τέλος ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον ΠΑΟΚ…

Σε ένα απίθανο 4ο σετ ο Παναθηναϊκός έδειξε πνεύμα μαχητή, το κατέκτησε με 36-34 (!) και κατάφερε να πάρει ΚΑΘΑΡΗ νίκη στην έδρα του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ. Αυτή ήταν η 5η νίκη του Τριφυλλιού τη φετινή σεζόν κόντρα στον Δικέφαλο!

Ακόμα μία φορά φέτος ο Παναθηναικός κέρδισε τον ΠΑΟΚ.

Σε ματσάρα-διαφήμιση του βόλεϊ, που κρίθηκε στους 36 πόντους και με ανατροπή στο 4ο σετ, οι πράσινοι νίκησαν 3-1 μέσα στο Παλατάκι κι έπιασαν τον Δικέφαλο στη 2η θέση.

Τα σετ: 18-25, 25-16, 24-26, 34-36

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News