Εργασίες στο ΟΑΚΑ: Η... επόμενη έδρα που θα επιλέξει ο Παναθηναϊκός

Καθυστερήσεις στα εκδοτήρια, νεύρα και αποχωρήσεις φιλάθλων

Όπως διαβάσατε από τη Δευτέρα (9/9) στο Newspao.gr, ο Παναθηναϊκός ίσως χρειαστεί να δώσει μερικά ματς σε άλλη έδρα, λόγω εργασιών στο ΟΑΚΑ.

Το ΟΑΚΑ θυμίζει χωράφι και χρειάζεται άμεσα βελτιωτικές εργασίες, προκειμένου να επανέλθει σε καλά επίπεδα.
Το θέμα του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ το έχει θίξει πολλές φορές ο Γιώργος Δώνης και η αλήθεια είναι ότι σύντομα θα γίνουν εργασίες.

Η διοργανώτρια έχει έρθει σε συνεργασία με την εταιρία STRI, με την οποία συνεργάζεται και η ΟΥΕΦΑ, με σκοπό τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων των ομάδων που αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία. Στη λίστα με αυτά τα γήπεδα είναι και το ΟΑΚΑ…

Όπως εξάλλου χαρακτηριστικά ανέφερε ο Μηνάς Λυσσάνδρου σε συνάντησή του με ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Λίγκας, δεν αποκλείεται η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός να χρειαστεί ένα ή δύο ματς του πρωταθλήματος να το δώσουν σε άλλη έδρα.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τότε το τριφύλλι θα δώσει ματς στη Λεωφόρο, γήπεδο που έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα, εκτός και αν επιλεγεί άλλο γήπεδο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News