Έρχονται προτάσεις για Βλαχοδήμο

O Βλαχοδήμος έγινε... καρτούν (pic)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βρει χρήματα για να κάνει τις μεταγραφές, ενόψει καλοκαιριού και μάλιστα ελπίζουν να δεχθούν προτάσεις για τους παίκτες του με καλό οικονομικό όφελος για το σύλλογο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Τριφύλλι δεν αποκλείουν ενδεχόμενη πρόταση-έκπληξη για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος κάνει εκπληκτική χρονιά, ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την Κ-21 της Εθνικής Γερμανίας.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ήρθε ως τρίτη επιλογή πίσω από τους Στιλ και Κοτσόλη, αλλά πλέον πήρε φανέλα βασικού και είναι αναντικατάστατος. Είναι σταθερός κάτω από τα δοκάρια, εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του, ενώ είναι δουλευταράς στις προπονήσεις.

Την περίπτωση του παρακολουθούν τουλάχιστον γερμανικές 4 ομάδες και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να φτάσει πρόταση για την απόκτηση του, όπως έλεγε ο Λυμπερόπουλος σε μάνατζερ με τους οποίους συνεργάζεται.

Συγκεκριμένα Ντόρτμουντ, Χέρτα, Χόφενχαιμ και Βέρντερ Βρέμης είχαν στείλει ανθρώπους τους και παρακολούθησαν τον αγώνα κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών τσέκαραν και τον Οδ. Βλαχοδήμο.

Μάλιστα η πρώην ομάδα του, η Στουγκάρδη έχει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης και το ότι είναι ακόμη αρκετά μικρός και διεθνής με τα εθνικά κλιμάκια της Γερμανίας ανεβάζει αρκετά την τιμή του, η οποία είναι γύρω στα 3 εκατ. ευρώ.

Διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας με τον Εξάστερο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News