Έρχονται κι άλλα έσοδα στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1 (Highlights-Στιγμιότυπα-video)

Μείζονος σημασίας ήταν και είναι για τον Παναθηναϊκό η απαλλαγή από τα περιττά συμβόλαια με τον Τσάβι Ρόκα να έχει σημειώσει τις τελευταίες μέρες σημαντική πρόοδο σε αυτόν τον τομέα.

Οι αποχωρήσεις των Κότσαρη, Κολοβού, Κολοβέτσιου και Περέα έφεραν την εξοικονόμηση απαραίτητων χρημάτων από το ταμείο του Τριφυλλιού. Μόνο από τον δεύτερο και τον τρίτο ο Ρόκα γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από το να πληρώσει ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ.

Παράλληλα, Περέα και Κολοβός θα δοκιμαστούν σε έτερες ομάδες (Βόλο και Σερίφ Τίρασπολ), ώστε να εξελιχθούν και να επιστρέψουν δριμύτεροι.

Η δουλειά του Ρόκα δεν σταματάει εδώ, καθώς υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις κομμένων στην άκρη, σαφέστατα πιο δύσκολες. Πρόκειται για τους Μολό, Μπεκ, Καμπετσή, Θεοχάρη, Κονάν και Σέχου.

Ο Δανός είναι η πιο δύσκολη περίπτωση, καθώς έχει άλλα δύο χρόνια μπροστά του στους πράσινους με υψηλό συμβόλαιο και η στάση του ανησυχεί.

Αν οι έξι προαναφερόμενοι παίκτες δεν βρουν ομάδα, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο της λύσης του συμβολαίου τους με αποζημίωση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News