Έρχονται φουρτούνες...

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 93-72 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός έδωσε 11 πόντους από 5 λάθη στην πρώτη περίοδο, 8 από 3 στη δεύτερη, 1 από 2 στην τρίτη και 9 από 4 στην τέταρτη, συνολικά 29 πόντους από 14 λάθη.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε 11 πόντους από 5 λάθη στην πρώτη περίοδο, 8 από 3 στη δεύτερη, 1 από 2 στην τρίτη και 9 από 4 στην τέταρτη, συνολικά 29 πόντους από 14 λάθη.

Τι άλλο να σχολιάσεις για το παιχνίδι στη χώρα των Βάσκων, όλο το 40λεπτο το αναλύσαμε στον πρόλογο!

Μεγάλη τιμωρία για την ομάδα η ισπανική διαβολοβδομάδα από σύνολα που στη τωρινή μορφή τους αποτελούν την επιτομή του Value/Money όντας ανταγωνιστικά στο υψηλό επίπεδο συνδυάζοντας ποιότητα σε χαμηλό κόστος.

Αυτές τις μέρες αναδείχθηκαν οι αδυναμίες στο σύνολο τους, είτε έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα και τη δομή του ρόστερ, την έλλειψη οξυδέρκειας και γρήγορων αντανακλαστικών του προπονητή ή τα αγωνιστικά προβλήματα που πλέον σε αυτό το επίπεδο, με αυτόν τον ανταγωνισμό, δύσκολα μακιγιάρονται.

Ζούμε στην εποχή όπου κατά βάση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ το ύψος πρέπει να παντρεύεται με γρήγορα πόδια και μεγάλο άνοιγμα χεριών.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ωστόσο του Γιώργου Βόβορα αυτή την εποχή (ξέχωρα από την απουσία αθλητών με τέτοια χαρακτηριστικά, πλην Παπαπέτρου-Σαντ Ρος που παίζει σε λάθος θέση) είναι ότι μοιάζει πελαγωμένος (αναμενόμενο στη ρούκι του σεζόν σε πολύ απαιτητικό οργανισμό) αλλά κι αναγκασμένος να σχεδιάσει εκ νέου την ομάδα τώρα που ήρθε ο Μακ, συνήλθε ο Ουάιτ και πρέπει να παίξουν Ογκαστ, Μπεντίλ για να μην κλατάρουν μέσα στο χειμώνα Μήτογλου, Παπαγιάννης από τους οποίους ζητούνται δυσανάλογα πολλά κρίνοντας εμπειρία και ηλικία. Μεγάλες φουρτούνες…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News