Έρχεται και υπογράφει ο Εβανγκελίστα

Έρχεται και υπογράφει ο Εβανγκελίστα

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετεγγραφή του Λούκας Εβαντζελίστα στον Παναθηναϊκό, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Ουντινέζε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί προσωπική εισήγηση του Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις στην ενδεκάδα των «πράσινων». 

[ads2]

Ο Παναθηναϊκός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας για τον δανεισμό του παίκτη, μέχρι το τέλος της σεζόν. Στη συμφωνία θα προβλέπεται όρος, ο οποίος θα αυξήσει το χρονικό διάστημα του δανεισμού μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αν ο παίκτης συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων. 

Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα την Τρίτη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Στραματσιόνι, για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News