Έρχεται... καμπάνα για τον Ολυμπιακό;

Έρχεται... καμπάνα για τον Ολυμπιακό;

Σε απολογία κλήθηκε ο Ολυμπιακός για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί και κινδυνεύει με τιμωρία μέχρι και 4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 140 χιλ. ευρώ πρόστιμο!

Παρά τα όσα διέρρεαν από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο μετά το ματς με τον Πλατανιά, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός δεν κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για τον αναπτήρα που εκτοξεύθηκε από την εξέδρα που φιλοξενούσε τους οπαδούς του και χτύπησε τον Κουλιμπαλί, τελικώς φαίνεται ότι το πειθαρχικό όργανο της Super League και ο αθλητικός δικαστής διαφωνούν κάθετα!

[ads2]

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο αθλητικός δικαστής έκανε τη συγκεκριμένη κλήση βάσει του βίντεο του αγώνα.

Σαν συνέπεια του παραπάνω, ο αναπτήρας θα πέσει… ακριβός στον Ολυμπιακό, αφού η τιμωρία που προβλέπεται είναι 1-2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο έως 70 χιλιάδες ευρώ. Επειδή όμως είναι υπότροπος από το ματς με τη Βέροια, η όποια ποινή του επιβληθεί θα διπλασιαστεί!

Τι σημαίνει αυτό; Με δεδομένο ότι το ματς με τον Αστέρα για το Κύπελλο θα γίνει Τετάρτη ή Πέμπτη και βρίσκεται εντός του χρονικού περιθωρίου των 5 εργάσιμων ημερών που χρειάζεται να περάσει μέχρι να ισχύσει η απόφαση, αρχικά είναι δεδομένο ότι η τιμωρία θα αφορά μονάχα ματς πρωταθλήματος. Συνεπώς, αν η τιμωρία είναι 1 αγωνιστική η οποία θα μετατραπεί σε 2 λόγω του ότι είναι υπότροπος, ο Ολυμπιακός θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών στα εντός έδρας ματς με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Αν είναι 2, άρα 4, τότε θα χάσει και τα ματς με Βέροια και Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά, η κλήση σε απολογία για την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με βάση τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/1/15-Γ από 13-01-2016 απόφαση του Διευθυντού του Γραφείου Αστυνομεύσεως-Ασφαλείας της Διευθύνσεως Αστυνομίας Χανίων»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πλατανιάς-ΠΑΕ Ολυμπιακός».

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News