Έρχεται άμεσα στον Παναθηναϊκό

Έρχεται άμεσα στον Παναθηναϊκό

Μετά τους Ολιβιέ Μπουμάλ και Τζαντομένικο Μέστο, ο Παναθηναϊκός φουλάρει για να κλείσει στα επόμενα 24ωρα και την τρίτη χειμερινή μεταγραφή του, με τον Ιταλό επιθετικό της Ιντερ Σαμουέλε Λόνγκο να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη μετακίνησή του στο «τριφύλλι».

Ο 23χρονος, διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές της Ιταλίας, αγωνίζεται δανεικός στη Φροζινόνε, όμως δεν είναι ικανοποιημένος απ’ τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του, ενώ και ο σύλλογός του δεν «καίγεται» για να τον κρατήσει.

[ads2]

Κι έχει ήδη ενημερώσει την Ιντερ πως δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του.

Ο Αντρέα Στραματσόνι, όντας ενήμερος για το θέμα, έχει κάνει εδώ και μέρες την… κίνησή του, για να φέρει στον Παναθηναϊκό έναν παίκτη που γνωρίζει άριστα απ’ την ομάδα Νέων των «νερατζούρι» και πιστεύει πολύ στην αξία του.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν χθεσινοβραδινές πληροφορίες απ’ την Ιταλία, οι επαφές του Παναθηναϊκού και του «Στράμα» με την Ιντερ είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο 23χρονος κυνηγός να έρθει στην Αθήνα.

Η δε διαπραγμάτευση αφορά δανεισμό του Λόνγκο (έχει συμβόλαιο με τους Μιλανέζους ως το 2018) για 1,5 χρόνο με οψιόν αγοράς. Για να ξεπεραστεί και το κώλυμα της ιταλικής νομοθεσίας που απαγορεύει τρεις συνεχόμενους δανεισμούς του ίδιου παίκτη σε δύο σεζόν, αφού ο δανεισμός με οψιόν είναι σαν εν δυνάμει αγορά.

Goal

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News