Έρχεται... ξεκούραστος στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός - Αναβλήθηκε ο αγώνας του

Άνετη νίκη ο Ολυμπιακός πριν το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Ο αγώνας Άρης – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Basket League οδεύει προς αναβολή. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (20/12) στο «Αλεξάνδρειο».

Ο Άρης έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊό και ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης.

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε αποδεκτό το αίτημα των «κιτρίνων» και το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί.

Με το νέο κρούσμα στον Άρη μετρούν πλέον τρία θετικά (η ιχνηλάτηση βρίσκεται σε εξέλιξη), οπότε οι άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ θεώρησαν ότι θα ήταν πιο ασφαλές να μην πραγματοποιηθεί ο αγώνας, ο οποίος θα μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

«Με δεδομένη την εμφανή διασπορά του ιού στην ομάδα μας και με γνώμονα την προστασία των καλαθοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, η σημερινή (Παρασκευή 17/12) προπόνηση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, αναβλήθηκε.

Επίσης, βάσει των παραπάνω, αλλά και της πληθώρας κρουσμάτων (οκτώ) στον προηγούμενο αντίπαλό μας, Π.Α.Ο.Κ. και με τον κίνδυνο της περαιτέρω διασποράς, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε στον ΕΣΑΚΕ την πραγματοποίηση άμεσης συνεδρίασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, με θέμα την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 20/12, 17:15)» αναφέρει η χθεσινή (17/12) ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News