Έρχεται συνάντηση Μακέντα-Ρόκα: Η ανανέωση, η πώληση & τα ποσά

Ξεμπούκωσε ο Παναθηναϊκός και τώρα... πρόκριση!

O Φεντερίκο Μακέντα διανύει μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να έχει ανεβάσει τις μετοχές του.

Ο Τσάβι Ρόκα δεν επιθυμεί ο παίκτης να χαθεί τσάμπα (το συμβόλαιό του λήγει το 2021) και για αυτό θέλει να κάτσει να μιλήσει μαζί του και να δει τις προθέσεις του ίδιου του Ιταλού φορ.

Ο Τσάβι Ροκά θα συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, είτε -ειδάλλως- την πώλησή του το καλοκαίρι έναντι -περίπου- 1 εκ. ευρώ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θέλει να συζητήσει με τον Φεντερικό Μακέντα (που του χρόνου είναι να λάβει 330.000 ευρώ) την πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους με αύξηση αποδοχών σε ένα ποσό που με τα μπόνους θα φτάνει στις 500.000 ευρώ.

Από την άλλη, σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ο 28χρονος επιθυμεί το ποσό των 500.000 ευρώ να είναι το μίνιμουμ των φιξ αποδοχών του, χωρίς τα μπόνους.

Οι όποιες συζητήσεις, θα γίνουν σε μερικές εβδομάδες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News