«Πράσινος» ο Νάγκι - Το ποσό της ρήτρας - «Κλείδωσε» η άφιξή του

«Πράσινος» ο Νάγκι - Το ποσό της ρήτρας - «Κλείδωσε» η άφιξή του

Οριστικά πράσινος φαίνεται πως είναι ο Ντομινίκ Νάγκι, ο οποίος αναμένεται, εκτός απροόπτου, απόψε στη χώρα μας για να υπογράψει τον εξάμηνο δανεισμό του στο «τριφύλλι».

Οι πράσινοι ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τη Λέγκια Βαρσοβίας για τον 25χρονο διεθνή εξτρέμ, Ντομινίκ Νάγκι.

Η βασική εκκρεμότητα στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων, είχε να κάνει με το ύψος της οψιόν αγοράς του από τους «πράσινους».

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ., οι Πολωνοί ξεκίνησαν τις συζητήσεις από το 1,5 εκατ. ευρώ και στην πορεία «έπεσαν» στο 1 εκατ. ευρώ. Ο Τσάβι Ρόκα συνέχισε τις συζητήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας (13/1) κι εντέλει κατάφερε να ρίξει τη ρήτρα εξαγοράς του Μαγυάρου μεσοεπιθετικού, κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, σε ένα σύνθετο deal που περιλαμβάνει εκτός από φιξ ποσό (εφόσον οι «πράσινοι» αποφασίσουν το καλοκαίρι να αγοράσουν τον Νάγκι) και διάφορα μπόνους συμμετοχών και στόχων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News