Έρχεται με λίστα... μεταγραφών ο Ρόκα

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Ο Τσάβι Ρόκα έρχεται στην Ελλάδα με στόχο να βρει παίκτες για τον Γενάρη, αλλά κυρίως να βρει παίκτες, για το ερχόμενο καλοκαίρι.

O Ρόκα φέρνει στην Ελλάδα και μια πρώτη λίστα με τις προτάσεις του για παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό στις θέσεις που «πονά».

Από τις πρώτες κουβέντες με τον προπονητή της ομάδας έγινε σαφές πως ζητείται τόνωση στις θέσεις του οκταριού και του εξτρέμ.

Οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε δύο με τρεις προσθήκες για τον Ιανουάριο, με στόχο όμως όχι απλώς να αποτελέσουν «μπαλώματα» αλλά να δώσουν ουσιαστικές λύσεις και να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ομάδας σε συγκεκριμένες θέσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News