Έρχεται και... 7ος εξτρέμ αν μείνει ο Μπόλονι - Τα ονόματα & τι ισχύει με τον καθένα τους

Έρχεται και... 7ος εξτρέμ αν μείνει ο Μπόλονι - Τα ονόματα & τι ισχύει με τον καθένα τους

Δεδομένη θεωρείται η απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμη εξτρέμ σε περίπτωση που παραμείνει στο “τριφύλλι” ο Λάζλο Μπόλονι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ρουμάνος επιθυμούσε από τον Γενάρη -και συνεχίζει να επιθυμεί ενόψει καλοκαιριού- την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα πατάει περιοχή, θα είναι καλός στο ένας εναντίον ενός και θα σκοράρει.

Κάτι σαν τον Λαμκέλ Ζε δηλαδή, ή σαν τους Εμποκού και Αλεσαντρίνι που έχουν γραφτεί και εξετάζονται.

Μπορεί οι “πράσινοι” να έχουν στο ρόστερ τους έξι ρόστερ, ωστόσο κανένας δεν έχει σίγουρη θέση για του χρόνου, ενώ κανένας δεν έχει και ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Μπόλονι.

Συγκεκριμένα, ο Μπεκ δεν υπολογίζεται, ενώ ο Τζαβιδάς δεν έχει πάρει χρόνο ακόμα. Ο Χατζηγιοβάνης δεν πραγματοποιεί καλή σεζόν, ωστόσο δεν αποκλείεται να φέρει κάποια πρόταση και να αποχωρήσει, ενώ οι πιθανότητες να παραμείνει ο Αϊτόρ είναι 50-50 αν παραμείνουν ο Μπόλονι και οι συνεργάτες του.

Από εκεί και πέρα δεν έχουν πείσει οι Ενγκμπαγκοτό και Σαβιέρ, για τους οποίους οριστική απόφαση θα ληφθεί στο τέλος της χρονιάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News