CEV Challenge Cup: Με ποια ομάδα κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός
Έμαθε αντίπαλο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού για την ευρωπαϊκή της πορεία στο CEV Challenge Cup της νέας σεζόν, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο.
Το «τριφύλλι» θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση απευθείας από τη φάση των «32». Εκεί, οι «πράσινες» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού της προκριματικής φάσης ανάμεσα στην Καρράρο Ιμόλα από την Ιταλία και την Τενερίφη Λίσις από την Ισπανία.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
-
Πρώτο ματς: 4-6 Νοεμβρίου (Εκτός έδρας)
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησηςΠρόσθεσε Newspao.gr στο Google -
Ρεβάνς: 11-13 Νοεμβρίου (Εντός έδρας)
Αν ο Παναθηναϊκός πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16», θα βρει μπροστά του τον νικητή του ζευγαριού Σμας Βιλβόρντε (Βέλγιο) – Λιντς (Αυστρία).
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι με Καρδίτσα
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)