Η μαχήτρια Πέννυ Ρόγκα επιστρέφει στα γήπεδα - Το συγκλονιστικό μήνυμα
Μετά τη μεγάλη της νίκη απέναντι στον καρκίνο, η Πέννυ Ρόγκα ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να επιστρέψει στο αγαπημένο της άθλημα.
Η Πέννυ Ρόγκα, μία από τις πιο μαχητικές παρουσίες του ελληνικού βόλεϊ, ετοιμάζεται να ξαναζήσει τη χαρά της επιστροφής στα γήπεδα.
Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού βγήκε νικήτρια από τη δυσκολότερη «αναμέτρηση» της ζωής της, αυτή με τον καρκίνο, και πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δράση για να κάνει ξανά αυτό που αγαπά περισσότερο.
Η Ρόγκα είχε αποσυρθεί προσωρινά τη σεζόν 2023-2024, όταν γνωστοποίησε ότι θα απέχει για να δώσει τη δική της μάχη με την ασθένεια. Με αποφασιστικότητα, υπομονή και πίστη, κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας και να επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ.
Η ίδια έκανε γνωστή την επιστροφή της μέσω ανάρτησης στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όπου συγκίνησε τους φίλους του Παναθηναϊκού και τους λάτρεις του αθλήματος με τα λόγια της:
«And so the story begins again… Επιστροφή στο δεύτερο σπίτι μου… Μετά από μια σκληρή μάχη εκτός γηπέδων ήρθε η ώρα να δώσω καινούριες “μάχες” στο παρκέ. Είμαι εδώ γιατί η ζωή συνεχίζεται και είναι γεματή προκλήσεις… και είμαι έτοιμη γι αυτές!»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πανούτσος: Αποθέωσε Κοντούρη - Επική ατάκα για Ταμπόρδα!
- Καρπετόπουλος: «Σε αυτή τη θέση θα είναι ο Παναθηναϊκός σε τρεις εβδομάδες» (vid)
- Κατσαρός: Το σχόλιο για Ταμπόρδα-Αντίνο και τη «λατινική» σπίθα (vid)
- Χριστοδουλόπουλος για Ταμπόρδα: «Άλλον ποδοσφαιριστή μας παρουσίαζαν, άλλον βλέπουμε» (vid)
- Ραπτόπουλος: «Ένα σωστό πράγμα έκανε ο Παναθηναϊκός, πέταξε έξω τον Μπακασέτα!» (vid)