Νίκησε Θέτιδα και… Τάσιτς ο Παναθηναϊκός (vid)

Με λίγο άγχος ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί στην πρεμιέρα της Volley League Γυναικών.

Οπαδοί ΟΦΗ κατά Παναθηναϊκού: «Προσκυνημένοι του Αταμάν, ντροπή των οπαδών!» (pic)

Τα βρήκαν… σκούρα μετά το 2ο σετ ο Παναθηναϊκός, αλλά επικράτησαν με 3-1 σετ της Θέτιδα Βούλας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Δυναμικά μπήκαν στο πρώτο σετ οι πρωταθλήτριες Ελλάδας και πολύ γρήγορα πήγαν στο +4 (9-5),ανέβασαν την διαφορά στους 7 σε κομβικό σημείο (19-12). Από εκεί και πέρα συνέχισαν να κάνουν λάθη οι φιλοξενούμενες και οι «πράσινες» πήραν το πρώτο σετ με 25-16.

Στην έναρξη του δεύτερου σετ η Θέτιδα Βούλας πήρε ένα προβάδισμα με 2 πόντους (4-6), όμως ο Παναθηναϊκός το ανέτρεψε άμεσα πηγαίνοντας στο +4 (12-8), από εκεί και πέρα με συνεχόμενους πόντους της Σάμανταν οι «πράσινες» εκτόξευσαν την διαφορά στους 8 (20-12), από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενες είχαν ξεμείνει από δυνάμεις και ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα το σετ με 25-13.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός άρχισε όπως τελείωσε το προηγούμενο, πηγαίνοντας γρήγορα στο +5 (10-5), συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό αυξάνοντας την διαφορά στους 9 (19-10). Από εκεί και πέρα όμως η Θέτιδα Βούλας ανέβασε ρυθμούς μείωσε με πρωταγωνίστρια την Μάασε στους 6 (20-14), δεν σταμάτησε εκεί και με φοβερή άμυνα και κατάφερε να το ανατρέψει και να πάρει το σετ με 23-25.

Στο τέταρτο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, ώσπου η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς πήρε… κεφάλι στο σκορ με τέσσερις (15-11), ανέβηκε στους έξι (20-14), όμως όπως και στο τρίτο σετ η Θέτιδα Βούλας, με δικό της σερί μείωσε στον πόντο 23-22, ισοφάρισε στο 24-24 με μπλοκ της Μάασε, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με άσο της Βλαχάκη (26-24) και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το «δεξί», μετά την Ευρωπαϊκή πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Exit mobile version