Νίκησε Θέτιδα και... Τάσιτς ο Παναθηναϊκός (vid)

Με λίγο άγχος ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί στην πρεμιέρα της Volley League Γυναικών.

Οπαδοί ΟΦΗ κατά Παναθηναϊκού: «Προσκυνημένοι του Αταμάν, ντροπή των οπαδών!» (pic)

Τα βρήκαν… σκούρα μετά το 2ο σετ ο Παναθηναϊκός, αλλά επικράτησαν με 3-1 σετ της Θέτιδα Βούλας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Δυναμικά μπήκαν στο πρώτο σετ οι πρωταθλήτριες Ελλάδας και πολύ γρήγορα πήγαν στο +4 (9-5),ανέβασαν την διαφορά στους 7 σε κομβικό σημείο (19-12). Από εκεί και πέρα συνέχισαν να κάνουν λάθη οι φιλοξενούμενες και οι «πράσινες» πήραν το πρώτο σετ με 25-16.

Στην έναρξη του δεύτερου σετ η Θέτιδα Βούλας πήρε ένα προβάδισμα με 2 πόντους (4-6), όμως ο Παναθηναϊκός το ανέτρεψε άμεσα πηγαίνοντας στο +4 (12-8), από εκεί και πέρα με συνεχόμενους πόντους της Σάμανταν οι «πράσινες» εκτόξευσαν την διαφορά στους 8 (20-12), από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενες είχαν ξεμείνει από δυνάμεις και ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα το σετ με 25-13.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός άρχισε όπως τελείωσε το προηγούμενο, πηγαίνοντας γρήγορα στο +5 (10-5), συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό αυξάνοντας την διαφορά στους 9 (19-10). Από εκεί και πέρα όμως η Θέτιδα Βούλας ανέβασε ρυθμούς μείωσε με πρωταγωνίστρια την Μάασε στους 6 (20-14), δεν σταμάτησε εκεί και με φοβερή άμυνα και κατάφερε να το ανατρέψει και να πάρει το σετ με 23-25.

Στο τέταρτο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, ώσπου η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς πήρε… κεφάλι στο σκορ με τέσσερις (15-11), ανέβηκε στους έξι (20-14), όμως όπως και στο τρίτο σετ η Θέτιδα Βούλας, με δικό της σερί μείωσε στον πόντο 23-22, ισοφάρισε στο 24-24 με μπλοκ της Μάασε, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με άσο της Βλαχάκη (26-24) και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το «δεξί», μετά την Ευρωπαϊκή πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr