Νέσιτς: «Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς»

Ο Νεμάνια Νέσιτς προχώρησε σε δηλώσεις μετά την καθαρή νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Νέσιτς: «Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα γιατί δείξαμε μεγάλη σοβαρότητα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος με ιστορία και έχει τρία μέλη στο ρόστερ της που έχουν κατακτήσει το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων.

Επιπλέον και το προπονητικό τιμ της έχει σπουδαίες παραστάσεις και εικόνες. Για εμάς ήταν το πρώτο επίσημο ματς και μπορούμε να εστιάσουμε στη ρεβάνς καθώς μέχρι τότε δεν έχουμε άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας στήριξαν σε αυτό τον αγώνα και θέλω να πω και ένα ευχαριστώ στα νέα μικρά ball girls που ήρθαν σήμερα για πρώτη φορά μαζί με τους γονείς τους και αποτέλεσαν και αυτές ένα μέρος της ομάδας μας».

Ειρήνη Χατζηευστριατιάδου (Αθλήτρια Παναθηναϊκού):

«Για εμάς σήμερα ήταν μια νέα αρχή και ένα νέο ξεκίνημα για τη φετινή σεζόν. Θεωρώ ότι κάναμε μια καλή πρώτη εμφάνιση σήμερα όμως σίγουρα έχουμε περιθώρια για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.

Σίγουρα δεν επιτρέπονται σημάδια χαλάρωσης από πλευράς μας και πρέπει να είμαστε μέσα στο ματς ψυχή και σώμα μέχρι να πέσει η μπάλα κάτω, δεν πρέπει να σταματήσουμε.

Η νίκη με 3-0 σήμερα δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσουμε και θα πρέπει να πάμε στη Σόφια να κάνουμε τη δουλειά μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr