«Έκλεισε» Ρωσίδα διαγώνιο ο Παναθηναϊκός! (vid)

«Έκλεισε» Ρωσίδα διαγώνιο ο Παναθηναϊκός! (vid)

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε την Μπογκομίλα Μπιάρδα για τη θέση της διαγώνιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε και ντύνει στα πράσινα την 25χρονη Ρωσίδα και ύψους 1μ.91, Μπογκουμίλα Μπιάρδα, καλύπτοντας τη θέση της διαγωνίου αντικαθιστώντας την Άτκινσον.

Στον Παναθηναϊκό η Μπογκουμίλα Μπιάρδα, παρελθόν η Σέρινταν Άτκινσον. Σε συμφωνία έχει έρθει η διοίκηση του «τριφυλλιού», με την 25χρονη Ρωσίδα διαγώνιο, η οποία θα αντικαταστήσει την Άτκινσον που θα αποχωρήσει από τις «πράσινες».

Η Μπιάρδα έχει ύψος 1,91, ξεκίνησε την καριέρα της από την Ντιναμό Κρασνοντάρ (2013-2019), μετά αγωνίστηκε για λίγους μήνες στην Tulitsa Tul, επέστρεψε στην Ντιναμό Κρασνοντάρ για δύο χρόνια (2020-2022), ξανά φόρεσε τα χρώματα της Tulitsa Tul την σεζόν 2022-2023 και την φετινή σεζόν αγωνίζονταν στην Ρουμάνικη CSM Volei Alba-Blaj.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News