Απίθανη «επιστροφή» Παναθηναϊκού, χτυπάει πρωτάθλημα στο 5ο παιχνίδι με Ολυμπιακό!

Μετά το 3-0 στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ανώτερος και στο Μετς και με 3-1 «λύγισε» τον Ολυμπιακό. Πλέον χτυπάνε στα ίσα πρωτάθλημα οι «πράσινες» με την ψυχολογία να είναι με το μέρος τους!

Απίθανη «επιστροφή» Παναθηναϊκού, χτυπάει πρωτάθλημα στο 5ο παιχνίδι με Ολυμπιακό!

Από την κόλαση στον παράδεισο ο αλύγιστος Παναθηναϊκός. Παρά τα προβλήματά του όλη τη σεζόν, αφυπνίστηκε στο κρίσιμο σημείο, νίκησε ξανά τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ και με τη σειρά στο 2-2, ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί σε 5ο ματς στο Ρέντη.

Ο Παναθηναϊκός με εξαιρετικό βόλεϊ, νίκησε με 3-1 σετ τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Μετς και ισοφάρισε την σειρά των τελικών σε 2-2 και ο πρωταθλητής θα κριθεί στον πέμπτο τελικό στο «Μελίνα Μερκούρη».

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυναμικά. Πήγε στο +4 πολύ νωρίς (9-5) και κατάφερε να την μεγαλώσεις στους 8 (19-11) με δυνατά σερβίς και συνεχομένους πόντος κυρίως από την Καρκάσες, συνέχισε τις καλές επιθέσεις και κατάφερε το «τριφύλλι» να πάρει το πρώτο σετ με 25-15.

Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός βελτίωσε κατά πολύ την υποδοχή του από τα σερβίς. Το σετ πήγαινε πόντο μέχρι το 15-13, οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν άμεσα με πόντο της Νίζετιχ, όμως οι γηπεδούχες ξανά πήραν προβάδισμα σε πολύ κομβικό σημείο (21-19) εκεί η ομάδα του Νέσιτς δεν έχασε την ψυχραιμία της και έκανε το 2-0 στα σετ με 25-23 και πόντο της Άτκινσον.

Τα σετ: 25-15, 25-23, 23-25, 25-23

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr