Για την ισοφάριση! H ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Για την ισοφάριση! H ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε (17:30) στο κλειστό του Μετς, στον τέταρτο τελικό της φετινής Volley League Γυναικών!

Πράσινες και ερυθρόλευκες κοντράρονται το απόγευμα της Τετάρτης (17:30) στο κλειστό του Μετς στον 4ο αγώνα της σειράς των τελικών της Volley League γυναικών με τον Ολυμπιακό να έχει το προβάδισμα με 2-1 νίκες.

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Παναθηναϊκός, το περασμένο Σάββατο (20/4) παρουσίασε εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 σετ (15-25, 22-25, 20-25) στο «Μελίνα Μερκούρη», δείχνοντας ότι έχει… σφυγμό και παραμένοντας ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς ήταν επιβλητική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και βρέθηκε πίσω μόλις μία φορά (3-1 στο δεύτερο σετ), καταφέρνοντας να πάρει τελικά τη σημαντικότατη νίκη με κορυφαίες της Σάμανταν και Καρκάσες. Απόψε θα αγωνιστεί με…την πλάτη στον τοίχο, ψάχνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη, έτσι ώστε να οδηγήσει τους τελικούς σε πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAO TV.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News