Το πάλεψε ο Παναθηναϊκός, ήττα στα... σημεία από τον Ολυμπιακό!

Το πάλεψε ο Παναθηναϊκός, ήττα στα... σημεία από τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη» και ηττήθηκε με 3-2 σετ (tie break) στο πρώτο παιχνίδι για τους τελικούς της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Ο πρώτος τελικός για την Α1 Γυναικών στο βόλεϊ βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό στο tie break (3-2) με τον Παναθηναϊκό να το παλεύει, αλλά στο τέλος να μην τα καταφέρνει.

Οι Πειραιώτες έκαναν το πρώτο βήμα σ’ ένα εξαιρετικό παιχνίδι και πλέον έχουν το πάνω χέρι στη σειρά χωρίς όμως αυτή να έχει τελειώσει αλλά να βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Από την άλλη πλευρά οι πράσινες πλέον οφείλουν να φέρουν τη σειρά στα ίσα στο επόμενο παιχνίδι και εν συνεχεία να πραγματοποιήσουν την ανατροπή, ώστε να πάρουν κεφάλι για τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.

Συνολικά η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς ήταν πολύ μαχητική καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έβαλε δύσκολα στον αντίπαλό του και προσπάθησε να τον αμφισβητήσει και στο τέλος να κάνει το break.

Μοναδικό μελανό σημείο σε όλο το παιχνίδι ήταν το πολύ κακό τρίτο σετ για τις πράσινες, οι οποίες δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο και έχασαν με 25-9 με το σκορ να μαρτυράει πλήρως την εικόνα του συγκεκριμένου σετ.

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ο Παναθηναϊκός γύρισε το κουμπί, επανήλθε και διεκδίκησε μέχρι και το tie break το παιχνίδι χωρίς όμως στο τέλος να φύγει ως μεγάλος νικητής από το «Μελίνα Μερκούρη».

Πλέον οι δύο ομάδες θα δώσουν ραντεβού στις 17 Απριλίου στην έδρα του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο τελικό της σειράς που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τη μοίρα του Τριφυλλιού στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς η νίκη είναι μονόδρομος.

Τα σετ: 25-20, 22-25, 25-9, 21-25, 18-16.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News