Μισή... πρόκριση πήρε ο Παναθηναϊκός απέναντι στα Πεύκα

Μισή... πρόκριση πήρε ο Παναθηναϊκός απέναντι στα Πεύκα

Δεν συνάντησε αντίσταση ο Παναθηναϊκός κόντρα στους Πρωταθλητές Πεύκων και πήρε το διπλό και… την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με νέο πρόσωπο ο Παναθηναϊκός δείχνει αντίδραση, παίζει καλύτερο βόλεϊ και πέρασε με 3-0 από τα Πεύκα, αναζητώντας πλέον δυο σετ στο Μετς για να κλειδώσει την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά, πήραν προβάδισμα με τρεις πόντους (13-10) όμως ο Παναθηναϊκός με τα σερβίς της Καρκάσες έκανε ένα 8-0 (13-18), η ομάδα του κόουτς Παπαδόπουλου δεν το έβαλε κάτω μείωσε (20-23) όμως δεν κατάφερε να κάτι παραπάνω και οι «πράσινες» πήραν το πρώτο σετ με 21-25.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» από τον πρώτο πόντο ήταν μπροστά, κατάφερε να ανοίξει από νωρίς την διαφορά (10-14), οι Πρωταθλητές Πεύκων δεν είχαν απαντήσεις στις πολύ καλές επιθέσεις των φιλοξενούμενων και έτσι οι «πράσινες» έκαναν το 0-2 στα σετ με 17-25.

Στο τρίτο και όπως αποδείχθηκε σετ, υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον, βλέποντας καλό βόλεϊ και από τις δύο ομάδες. Παρότι ο Παναθηναϊκός πήρε το κεφάλι στο σκορ έως και με τέσσερις πόντους (10-14), η ομάδα της Θεσσαλονίκης απάντησε ισοφαρίζοντας σε 15-15 και από εκεί και πέρα το σετ πήγε πόντο πόντο.

Οι Πρωταθλητές Πεύκων πήραν το προβάδισμα σε πολύ σημαντικό σημείο (23-22) αλλά οι «πράσινες» με δύο πόντους της Καρκάσες και έναν της Σαμαντάν, κατέκτησαν το τρίτο σετ με 23-25 και πλέον θέλουν δύο σετ στον επαναληπτικό αγώνα το Σάββατο (30/3) για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της Volley League γυναικών.

Τα δεκάλεπτα: 21-25, 17-25, 23-25

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News