«Διπλό» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηλυσιακό!

«Διπλό» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ηλυσιακό!

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ εκτός έδρας του Ηλυσιακού κι ετοιμάζεται για τα πλέι οφ, όπου και θ’ αντιμετωπίσει τους Πρωταθλητές Πεύκων.

Πήρε από νωρίς προβάδισμα ο Παναθηναϊκός στο πρώτο σετ, έφτασε γρήγορα στο +6 (9-15), μείωσαν οι γηπεδούχες (12-16) όμως οι «πράσινες» δεν επηρεάστηκαν, άνοιξαν ξανά την διαφορά (14-21) και πήραν το πρώτο σετ με 18-25.

Στο δεύτερο σετ ο Ηλυσιακός ήταν τρομερός. Πήρε μία καλή διαφορά από νωρίς (10-7), κατάφερε να πάει στο +8 (16-8), μείωσε ο Παναθηναϊκός σε 16-12 όμως οι γηπεδούχες βρήκαν λύσεις, πήγαν ξανά στο +6 (22-16) και κράτησαν το προβάδισμα τους έως το τέλος και ισοφάρισαν στα σετ με 25-18.

Στο τρίτο σετ οι «πράσινες» ξεκίνησαν πολύ δυναμικά, παίρνοντας προβάδισμα με 5-12, ο Ηλυσιακός μείωσε σε 9-13, όμως ο Παναθηναϊκός πήρε νέα καλή διαφορά στο 13-20, όμως και πάλι οι γηπεδούχες κατέβασαν την απόσταση στους τρεις (18-21) δεν κατάφεραν να την ρίξουν και άλλο και οι φιλοξενούμενες πήραν νέο προβάδισμα στα σετ με 21-25.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News