Παναθηναϊκός: Οι καταστροφικές επιλογές τον αποτελείωσαν!

Παναθηναϊκός: Οι καταστροφικές επιλογές τον αποτελείωσαν!

Θα ήταν όμορφο να πάρεις την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και να αφιερώσεις τη νίκη στη Ρούξι, αλλά κακά τα ψέματα, ακόμα κι αν το κατάφερνες δεν ήταν σίγουρο ότι θα νικούσες την ΑΕΚ (που πέρσι σε λύγισε στον τελικό, στερώντας σου την δυνατότητα να πάρεις το νταμπλ).

Το γυναικείο βόλεϊ τρεκλίζει φέτος, οι ήττες από τους ουραγούς ήταν απαράδεκτες, όπως κι οι πολλές νίκες στο τάι-μπρέικ που σε έκαναν να βλέπεις από νωρίς την κορυφή με το κυάλι.

Να ολοκληρώθηκε ο κύκλος των κοριτσιών;

Δύο πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια και με μειονέκτημα έδρας δεν το λες μικρό κατόρθωμα, αφού έφτασες να παίζεις σε κατώτερη κατηγορία λίγο καιρό πριν.

Η ελληνική σου βάση (Μεταξά, Ρόγκα, Χ” ευστρατιάδου, Παπαφωτίου) είναι πολύ καλή, όμως το πρόβλημα το δημιουργεί η απουσία βαρβάτων ξένων.

Ατκινσον και Καρκάσες είναι απογοητευτικές συνήθως και δίχως βοήθεια από αυτές που πληρώνονται καλύτερα, τι αισιόδοξες σκέψεις να κάνεις;

Θα είναι αληθινό θαύμα αν η φετινή πράσινη βερσιόν καταφέρει να δώσει το παρών στον τελικό του πρωταθλήματος, ακόμα μεγαλύτερο αν μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News