Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το τέλος του Καλμαζίδη!

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος το τέλος του Καλμαζίδη!

Άλλαξε τον Μπράνκο Γκάιτς (που είχε αλλάξει τον Απόστολο Οικονόμου) αλλά…ως εδώ ήταν για τον Γιάννη Καλμαζίδη.

Πληρώνει το μάρμαρο της άθλιας εικόνας του τμήματος από το ξεκίνημα της σεζόν.

Θα δούμε αν πάρεις ακόμα ένα πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας και απόλυση κόουτς ανοιξιάτικα, ο Τάκης Μαλακατές πάει για το 3/3, όμως σήμερα που μιλάμε είναι τόσο αποκρουστικός ο Παναθηναϊκός που δεν δείχνει ικανός ούτε στον τελικό να φτάσει.

Ο Γκάιτς πήρε το πρωτάθλημα μέσα στο Ρέντη αλλά είχε κακές σχέσεις με πολλές κοπέλες κι αυτό βγήκε στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν.

Λέγεται ότι η Εύα Χαντάβα ζήτησε να φύγει εξαιτίας του, ενώ δημιουργούσε νευρικότητα στα κορίτσια με τις έντονες αντιδράσεις και τις άναρθρες φωνές του.

Άφησε την θέση του στον Καλμαζίδη που πήρε άλλο ένα πρωτάθλημα πέρσι, όμως χρεώθηκε τις κακές επιλογές στις ξένες το καλοκαίρι, την εξαφάνιση της Ευστρατιάδου την τρέχουσα περίοδο και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα όλης της ομάδας που μέτρησε ήττες από ουραγούς και πολλά παιχνίδια που κέρδισε σε 5ο σετ, χάνοντας δρόμο για την πρωτιά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News