Παναθηναϊκός: Η ανατριχιαστική δήλωση της Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

Ρούξι Ντουμιτρέσκου: Σχεδίαζε να έρθει Ελλάδα και να δωρίσει φανέλα του μπασκετικού Παναθηναϊκού στον γιο της

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου δεν είναι πια μαζί μας, καθώς ταξίδεψε ψηλά στον ουρανό τόσο ξαφνικά μόλις στα 46 της χρόνια.

Μια εμβληματική φυσιογνωμία του Παναθηναϊκού και γενικότερα του ελληνικού βόλεϊ, η Ρούξι Ντουμιτρέσκου έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Η πρώην αρχηγός του Τριφυλλιού μάλιστα είχε δεθεί απίστευτα με τον κόσμο και την ομάδα αγαπώντας παθολογικά τους πράσινους και δίνοντας όλα όσα είχε στην επταετή παρουσία της στα γήπεδα.

Το newspao.gr θυμάται μια δήλωση της Ρούξι προκειμένου να σας επαναφέρει μνήμες για το πόσο πολύ αγαπούσε το σύλλογο και πόσο μεγάλη ήταν σαν προσωπικότητα.

Αναλυτικά:

«Μου το έχει περάσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Αυτοί μ’ έκαναν Παναθηναϊκό κι εγώ εκδηλώνομαι έτσι.

Μ’ έχουν κατηγορήσει πολλοί, ότι μιλάω σαν οπαδός και δε θα έπρεπε να το κάνω γιατί είμαι αθλήτρια. Το κάνω όμως αυτό γιατί έτσι το νιώθω.

Η σημαία του Παναθηναϊκού είναι μία και έχει πάνω της το Τριφύλλι. Εμείς οι αθλητές είμαστε περαστικοί από το σύλλογο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News