ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλό ταξίδι Ρούξι»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλό ταξίδι Ρούξι»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε το δικό της αντίο στη σπουδαία αθλήτρια του συλλόγου, Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Η είδηση του χαμού της Ρούξι Ντουμιτρέσκου έχει προκαλέσει τεράστια θλίψη σε όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού κι όχι μόνο, καθώς υπήρξε ιδιαίτερα συμπαθητική και σπουδαία φυσιογνωμία.

Μάλιστα λίγο μετά την είδηση του θανάτου της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε να πει το δικό της αντίο στη σπουδαία αυτή προσωπικότητα και αθλήτρια που φόρεσε και το Τριφύλλι στο στήθος.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για τον αδόκητο χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Η εμβληματική αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου μας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών, βυθίζοντας στο πένθος σύσσωμη την οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. Καλό ταξίδι Ρούξι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News