ΕΟΠΕ για Ρούξι Ντουμιτρέσκου: «Από τις κορυφαίες αθλήτριες βόλεϊ που έχουν αγωνιστεί στη χώρα μας»

ΕΟΠΕ για Ρούξι Ντουμιτρέσκου: «Από τις κορυφαίες αθλήτριες βόλεϊ που έχουν αγωνιστεί στη χώρα μας»

Η ΕΟΠΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον ξαφνικό θάνατο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Μεγάλη είναι η θλίψη της είδησης του ξαφνικού θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου σε ηλικία μόλις 46 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Μάλιστα η ΕΟΠΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει την πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού ως μία από τις κορυφαίες που έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε ηλικία 46 ετών μία από τις κορυφαίες αθλήτριες βόλεϊ που έχουν αγωνιστεί στη χώρα μας άφησε αναπάντεχα την τελευταία της πνοή.

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η οποία ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό των Βριλησσίων, αγωνίστηκε για μια επταετία στον Παναθηναϊκό, ενώ απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και συμμετείχε με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Η Ρούξι είχε παντρευτεί με τον επίσης αδικοχαμένο Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο Αλέξανδρο Νικολαΐδη με τον οποίο είχε αποκτήσει έναν γιο τον Φίλιππο.

Μετά το διαζύγιο τους η Ρούξι είχε επιστρέψει στη Ρουμανία όπου είχε ιδρύσει δική της ακαδημία βόλεϊ.

Δυστυχώς όμως το βράδυ της Κυριακής ενώ βρισκόταν στο σπίτι της υπέστη ανακοπή και παρόλο που κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο οι διασώστες δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News