ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Γίναμε μάρτυρες μιας αλλοίωσης αποτελέσματος» (vid)

ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Γίναμε μάρτυρες μιας αλλοίωσης αποτελέσματος» (vid)

Ο ΠΑΟΚ έκανε ανάρτηση μετά τη χθεσινή ήττα-αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ υποστηρίζοντας πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος.

O ΠΑΟΚ μετά την ήττα (3-1) και τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό έκανε μία ανάρτηση μέσω της οποίας κάνει λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος» στον χθεσινό νοκ άουτ αγώναγια τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

«Σήμερα, γίναμε μάρτυρες μιας αλλοίωσης αποτελέσματος, με πρωταγωνιστές την δυάδα των διαιτητών Δανιηλίδου-Μαυρίδη.

Σε απόλυτα κομβικό σημείο στο τέταρτο σετ, η διαιτητική δυάδα… ετσιθελικά καθορίζει την πορεία του σετ.

Σε μία φάση, στην οποία υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση λάθος θέσεων, αποφασίζουν, δίχως να έχουν κάποιο μέσο, να αλλάξουν την αρχική τους απόφαση, στερώντας το 24-23 σε δυο περιπτώσεις, καθώς στην εξέλιξη της φάσης υπάρχει άσσος για τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, αμέσως μετά το σφύριγμα της, πεντακάθαρης, παράβασης, ο αντίπαλος προπονητής χτυπάει με δύναμη την μπάλα, μην δεχόμενος την παραμικρή παρατήρηση…

Πώς είναι δυνατόν, να γίνεται κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάποια εξήγηση;».

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News