Σπίκερ του Ολυμπιακού έβρισε την επόπτρια: «Μαλ..., ηλίθια, άουτ ήταν!» (vid)

Όλα τα είχαν δει τα μάτια μας στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά αυτό μάλλον ήταν κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά.

Σπίκερ του Ολυμπιακού έβρισε την επόπτρια: «Μαλ..., ηλίθια, άουτ ήταν!» (vid)

Ο σπίκερ που χρησιμοποιεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τις περιγραφές των αγώνων, το πήγε σε άλλο level καθώς στο τελευταίο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε κάτι που αν μη τι άλλο, δεν το είχαμε ξαναδεί.

Σε αμφισβητούμενη φάση, κι ενώ ο Ολυμπιακός προηγείτο 2-0 σετ και 21-19 στο τρίτο, βγήκε από τα ρούχα του και έκλεισε το μικρόφωνο για να… μην ακουστεί αυτό που τελικά πέρασε «στερεοφωνικά». Να στολίσει τη διαιτητή γραμμής με απείρου κάλλους εκφράσεις.

«Μωρή μαλ… μια μπάλα άουτ ήταν, ηλίθια, μαλ…, άουτ», ήταν ορισμένα από τα κοσμητικά επίθετα που στόλιζε ο σπίκερ την επόπτρια που βρισκόταν ακριβώς κάτω από τον χώρο της περιγραφής. Φώναζε ο άνθρωπος σε απόσταση 10-15 μέτρων μήπως και τον ακούσει…

Τα κοσμητικά επίθετα πέρασαν τελικά στον αέρα αφού το μικρόφωνο δεν είχε κλείσει…

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News